Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A & ONE Ezüst Színű Orvosi Acélból Készült Cirkónia Köves Orr Vagy Fülpiercing

Szín
Ezüst színű
Változat
8 mm
3.200 Ft

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: RXS02-C
Elérhetőség: Hamarosan elérhető
Legkedvezőbb szállítási díj: 800 Ft

Méretei:

Vastagsága: 1 mm

Átmérője: 8 mm

A csomag tartalma 1 db piercing!

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 3 mm) eltérés előfordulhat, illetve az Ön képernyő-beállításainak függvényében a termékek színe némileg eltérhet az itt megjelenítettektől.

A piercingek speciális, higiéniai termékek, így azokat az eredeti csomagolás felbontása után nem áll módunkban visszavenni! Amennyiben nem biztos a választásban, vagy egyéb kérdése van, keresse Vevőszolgálatunkat.

Kezelési és ápolási útmutató letöltése

Leírás

Letisztult és nőies, cirkónia kövekkel díszített orrba vagy fülbe való karika piercing!

Behelyezése egyszerű, és biztonságos, garantáltan a helyén marad, és sokszínűsége miatt praktikus darab.

Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően időtálló ékszer, ami sokáig megőrzi színét, és formáját!

Használat előtt mindenképp fertőtlenítsd le!

A piercing belövési/beszúrási helyétől függően különböző akupunktúrás pontokon különböző hatást érhetünk el (mint pl.: migrén piercing, shenmen piercing, zen piercing). A biztos termékválasztás érdekében kérjük konzultáljon a belövést/beszúrást végző szakemberrel, hogy milyen szárhosszúságú és szárvastagságú piercing felel meg leginkább az Ön egyéni igényeinek. Amennyiben nem biztos a választásában, javasoljuk, hogy mérje meg jelenlegi piercingjét (pl.: tolómérővel), illetve a termék kézhezvétele után a csomagolásból való kibontás NÉLKÜL próbálja meg összehasonlítani a jelenleg is hordott darabbal.

Piercing Kisokos

Daith piercing (migrén piercing): Ez a piercing a fül belső részén helyezkedik el, a helix (külső fülcimpa) és a fül között. Néhány ember azt állítja, hogy enyhítheti a migrénes fejfájást, de erről nincs tudományosan megerősített bizonyíték.

Shenmen piercing vagy Faux Rock: Ez egy olyan piercing, amelyet a fül felső részén viselnek. Egyedi megjelenést kölcsönözhet a fülnek.

Orr piercing: Az orr különböző részeire helyezhetnek piercinget, például a septumra (orrközépre), a szárnyakra vagy az orrjáratokba.

Fül piercing: A fülön számos helyen elhelyezhető piercing, például a fülkagylóban, a traguson (a fülkagyló és az arccsont között), vagy az antitraguson (a tragus alatt).

Industrial piercing: Ez egy olyan piercing, amely két vagy több helyen halad át a fül porcán, általában a fülkagyló és a helix között. Általában egy hosszabb szegecs vagy rudacska használatos, hogy összekösse a piercingeket.

Tragus piercing: Ez a piercing a fülkagyló és az arccsont közötti részen található, a külső fülcimpánál.

Nyelv piercing: Ez a piercing a nyelv közepén helyezkedik el. Fontos, hogy a lyukasztást megbízható szakember végezze el, mivel a nyelv területén sok idegvégződés található.

Labret piercing vagy barbell: A labret piercing az alsó ajak középső részén található, míg a barbell egy olyan ékszer, amelynek mindkét végén golyók vagy díszek vannak.

A fül különböző pontjaira helyezett piercingek stílusa és típusa általában az egyéni ízléstől és divattól függ. Emellett az is szerepet játszik, hogy milyen hatást szeretnél elérni vagy kiemelni a füleden, valamint milyen típusú ékszereket szeretsz viselni. Mindezek alapján fontos, hogy alaposan megfontold, milyen piercinget választasz a füledre. Mindig gondoskodj a megfelelő utókezelésről, hogy elkerüld a fertőzéseket vagy a komplikációkat.

Ezek érdekelhetnek

Hasonló termékek

Ezüst Színű 316L Orvosi Acél Karika Fülbevaló - 1 Pár

2.690 Ft 1.748 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 1.748 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló