Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Parókák

A paróka megjelenése könnyedén lehet vonzó és természetes olyannyira, hogy senki sem mondja meg róla, valójában szintetikus anyagokból készült. Kínálatunban számos színű és fazonú paróka megtalálható, melyek tökéletesen megfelelnek az aktuális hajtrendeknek.

Rendezés:

Rövid Zöld Szintetikus Paróka

Cikkszám: KYW3050-G
5.990 Ft 2.990 Ft
50%

Rövid Göndör Szintetikus Paróka

Cikkszám: YKH-007
8.990 Ft 4.495 Ft
50%

A paróka a fejbőre szabott változatosság

A paróka megítélése a mai napig nem a legjobb. Sokakban negatív elgondolások élnek arról, hogy mikor van szükség erre a kiegészítőre. Pedig egyáltalán nem a „kell” az, ami a legjobban körülírja a használatát. Sokkalta inkább a „szeretném”. A paróka ugyanis néhány másodperc alatt olyan vadítóan új megjelenést kölcsönözhet Neked, ami páratlan és utánozhatatlan. Amúgy, pár perc még a legnagyobb igyekezet mellett sem elég a totális átalakuláshoz, legyen szó sminkről, ruháról vagy egyéb kiegészítőről. Viszont ez a helyzet más, és a hatás, nos, valóban lenyűgöző. A palettában többféle színű, fazonú és hosszúságú modell közül válogathatsz az egyéni ízlésednek megfelelően. A paróka tisztán tartása nem okozhat fejfájást. Nincs hozzá másra szükség, mint langyos, samponos vízre. Némi átdörgölés és átöblítés után jöhet a levegőn száradás. És ennyi az egész!

Ha a saját hajkoronádat nem szívesen vágatod, nyíratod, igazíttatod, ugyanakkor szívedből vágynál némi felfrissülésre, egy kis bevállalós mentalitásra és lélegzetelállítóan rendhagyó kisugárzásra, akkor a legjobb helyen jársz. A paróka viselésénél nincsen egyszerűbb, könnyebb, gyorsabb megoldás, ami ráadásul áldozatoktól és kompromisszumoktól teljesen mentes. A költsége minimális, a legtöbb fodrásznál egyetlen, extra beavatkozást nem tartalmazó alkalom is többe kerül. A paróka hordása egy kicsit sem kényelmetlen, kellemetlen. Nem fülled be, nincsen viszketés és mű érzet sem. Nem kell attól tartanod, hogy mindenki egy szempillantás alatt rájön majd a turpisságra, arra, hogy a hajkoronád nem a sajátod. Épp ellenkezőleg. Ha szeretnéd titokban is tarthatod.