Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
 

KARIKA FÜLBEVALÓ

A karika fülbevaló egy kör vagy ovális alakú ékszer, amelyet a fülbe helyeznek. Általában fém, például arany vagy ezüst, de más anyagokból is készülhet. A karika fülbevalók különböző méretekben kaphatók, a vékonytól a vastagig terjedhetnek. Divatos és időtálló stílusuk miatt széles körben népszerűek és könnyen kombinálhatók bármilyen ruházattal, így sokoldalú ékszereknek számítanak.
Rendezés:

Karika fülbevaló a hölgyek igényeire szabva

A fülbevaló az egyik legkedveltebb ékszer, ami nyilvánvalóan nem véletlen. Kiemeli az arc szépségét, ez által extra ragyogást adva a tekintetnek. Azonban ez az ékszer nagyon sokféle lehet, mérettől, kialakítástól, anyagtól és díszítettségtől függően. Éppen ezért, szinte mindig nagy dilemmát okoz a hölgyeknek, hogy melyiket is válasszák. A karika fülbevaló története nem ma kezdődött. Hosszú évekkel ezelőtt robbant be a divatvilágba, amikor is az amerikai hírességek elkezdték viselni a kör vagy ovális alakú változatokat. Azóta már sok-sok év eltelt, a karika fülbevaló népszerűsége azonban mit sem változott. Sőt, a tendencia azt mutatja, hogy még sokáig a legkapósabb ékszerek közé fog tartozni.

Finomság, légies könnyedség jellemzi ezt a típusú éket, ami tökéletes összhangban áll a nőiességgel, de összefüggésbe lehet hozni a szabadsággal is, mint szimbólum. Ennek tudatában talán nem is meglepő, hogy legfőképpen azoknak a hölgyeknek válik a kedvenc ékszerévé, akikben nagy szabadságvágy munkálkodik, és akik igyekszenek lazán megélni a mindennapok eseményeit. Természetesen a karika fülbevalók nagyon sokféle változatban állnak rendelkezésre. Vannak, amik csak egy sima karikából állnak, de vannak olyanok is, amik cirkónia kövekkel vannak díszítve, ezzel ragyogóbb, figyelemfelkeltőbb látványt keltve. Ugyanakkor, nemcsak a karika kinézetében vélhetők felfedezni az eltérések, hanem azok méretében is. A kisebb karikáktól kezdve a közepes méretűeken át egészen az extra nagyokig, minden megtalálható a kínálatunkban.