Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bokaláncok

A bokaláncok ma már legalább olyan elterjedtek, mint egy jól megválasztott nyaklánc vagy a sokak kedvenceinek számító fülbevalók. Bár az arany és az ezüst ékszerek nagy népszerűségnek örvendenek, de a bőrbarát, tartós és rozsdamentes acél kiegészítők is széles választékban elérhetőek az aktuális kínálatban. Nincs ez másként akkor sem, ha a bokaláncok kerülnek szóba. A késő tavasztól kora őszig előszeretettel viselt kiegészítő kiemeli a boka szépségét és egyfajta különleges megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

Rendezés:

Kiknek ajánlott a bokaláncok viselése? 

A bokaláncok a hagyományos ékszerekhez hasonlóan egyre inkább elterjednek. Korosztálytól függetlenül, szívesen viselik a nők, ám a stílus tekintetében eltérőek a vélemények. A klasszikus ezüst és arany színű megoldások mellett, a fa természetességét is sokan kedvelik. Az elsősorban a nyári hónapokban szerephez jutó kiegészítő mindazoknak remek választás, akik szeretnék kiemelni a boka finom vonalát és nőiessé varázsolnák a megjelenésüket. A bokaláncok kifejezetten a szandálos-papucsos időszakban népszerűek. Az ok nyilvánvaló, hiszen a meleg hónapokban viselünk olyan lábbeliket, amelyek szabadon hagyják a bokát. Ha olyan szandált viselsz, amelyik a bokánál záródik, akkor nem biztos, hogy a bokalánc bizonyul a leginkább praktikus ékszernek. Ugyanakkor a strandon, vízparton papuccsal kiválóan mutat ez a kiegészítő. A lebarnult bőrön az arany és az ezüst színű bokaláncok egyaránt hozzák a tőlük elvárt esztétikai értéket. 

Viselésük egyébként nem számít újdonságnak, hiszen már az ókori kultúrákban is előszeretettel választottak az előkelő réteg tagjai ilyen kiegészítőket. Az ókori Egyiptomban a türkiz színnel kombinált megoldások voltak elterjedtek, A mai kor embere a rozsdamentes kiegészítőket részesíti előnyben, amelyek megfizethető áron elérhetőek és a bőr sem érzékeny az alapanyagra. A bokalánc kínálat mellett, érdemes körülnézni a nyakláncok és a karkötők között is, hiszen a nyári és kora őszi időszakban ezek is jobban láthatóak, mint egyébként. Varázsold nőiessé a megjelenésedet a megfelelő kiegészítők használatával!