Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

COPFHOZ

Rendezés:

A szintetikus póthaj kizárólag a nevében mesterséges

A szintetikus póthaj, mint megnevezés első körben ijesztőnek tűnhet. Ki az, aki hajkorona témában a mesterségesre, a műanyagra szeretne szavazni?! Érthető a bizalmatlanság teljesen, ugyanakkor jelen esetben csak az elnevezés utal arra, hogy szintetikusan előállított hajról beszélünk, ugyanis a végeredmény, pontosabban a pótlás borítékolta látvány minden kétséget kizáróan természetes.

A szintetikus póthaj segítségével még a legvadabb hajálmaid is valóra válthatóak

Mi az, amire mindig is vágytál, ha a frizurádról volt szó, csak történetesen úgy gondoltad, Számodra az elérhetetlen? Hosszú hajra, aminek a megnövesztéséhez sohasem volt türelmed? Másabb hajszínre, amire mégsem szántad el magadat sohasem? Esetleg dúsításra, mert bár szépek a hajszálaid csak eredendően vékonyak? Alapvetően mindegy, hogy melyik az a válasz, ami túlontúl ismerős, a lényeg, hogy létezik megoldás mindegyik „problémára”. Lévén ezek valójában nem is problémák, pusztán megoldásra váró feladatok. A póthaj pedig hűséges segítőtársként szolgál minden hajjal kapcsolatos álom megvalósításához. A kezelése pofonegyszerű, akárcsak a felhelyezése, tehát adott esetben még fodrászhoz sem kell elmenned, amennyiben Neked ez így kényelmesebb. A látvány pedig magáért beszél. Lenyűgöző, természetes hatású, a megtévesztésig hajaz arra, ami akár eredetileg is a tiéd lehetne! Ebben áll a varázsa, a bája és az ellenállhatatlansága.

Sokba kerül a szintetikus póthaj?

Nem, pontosan azért, mert szintetikusan előállított termékről beszélünk. Úgyhogy még a bekerülési költség mértéke sem akadályozhat meg a hajszobrászkodásban.