Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont

Regisztrálj és gyűjtsd a hűségpontokat!

Regisztrációddal akár egy új termékre is szert tehetsz, vagy megspórolhatod a szállítási díjat. Amennyiben bejelentkezett fiókkal vásárolsz az Ekszerem.hu webáruházban, úgy minden vásárlásod után a végösszeg 5%-át jóváírjuk hűségpontok formájában. A hűségpontok a vásárlástól számítva egy évig érvényesek, (az adott rendelésből kapott hűségpontok egy év után törlődnek) így célszerű egy éven belül felhasználni azokat!

Ne feledd, a hűségpontok jóváírásához mindenképp be kell jelentkezned fiókodba, továbbá egy hűségpont, 1 Forintnak felel meg!


Hogyan tudsz regisztrálni?

Laptopok és számítógépek esetén az oldal jobb felső részén található BELÉPÉS gombra kattintva teheted ezt meg a belépési oldalon a "Hozz létre saját fiókot" sorra kattintva. 

Mobil és Tablet esetén a bal felső sarokban található menü ikonra kattintva megjelennek az oldal menüpontjai, ahol a regisztrációt kell kiválasztanod. 

Ezután nincs más dolgod minthogy megadd valós adataidat és már az első rendelésnél automatikusan jóváírásra kerülnek hűségpontjaid.


Hogyan tudod beváltani a hűségpontjaidat?

Hűségpontjaidat minden esetben a pénztárban tudod beváltani a kuponkód beváltás mező alatt. Itt azt is láthatod, hogy összesen hány hűségponttal rendelkezel. Amennyiben szeretnéd, beválthatod az összeset, azonban tetszőleges összeget is megadhatsz. Miután beírtad az általad kiválasztott mennyiségű hűségpontot, kattints a Beváltás gombra, máskülönben az nem kerül levonásra az összegből. Abban az esetben, ha telefonról vásárolsz, a Rendelés összesítés fejléc bal oldalán találsz egy kis nyilat, arra kattintva érheted el a kuponkód és hűségpont beváltást.


Problémába ütköztél a regisztráció vagy a hűségpontbeváltás során?

Amennyiben kérdésed merül fel a regisztrációval vagy a hűségpontrendszerrel kapcsolatban, keresd bizalommal vevőszolgálatunkat a +36 1 443 30 03 telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@ekszerem.hu email címen.