Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NŐI KARKÖTŐ

Rendezés:

A & ONE Bordó Bőr Kötélből Készült Karkötő Fekete Horgony Díszítéssel

1.500 Ft 450 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 450 Ft
Raktáron
Cikkszám: HQ16030-WINE

A& ONE Elegáns Színes Női Karkötő

4.690 Ft 1.407 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 1.407 Ft
Raktáron
Cikkszám: ELQCA-20022

Jó választás nyárra a gyöngyös karkötő

Nem titok, hogy a csuklón viselt ékszerek sohasem látott népszerűségnek örvendenek. Az egyik legkeresettebb típus pedig a gyöngyös karkötő, amit a boltunkban is megvásárolhatsz.

Sohasem múló trend

Biztosan feltűnt már Neked, hogy manapság sok fashionista csuklóján látható egyszerre több karékszer. Ne gondold, hogy ez csupán múló szeszély, mert egy ilyen kombináció nagyon is divatos! Ugyanakkor a gyöngyös karkötőhöz gyűrűket és fülbevalókat is hozzáadhatsz, de fontos megjegyezni, hogy az ékszerek teljes együttesét igyekezned kell ugyanabban a stílusban fenntartani. A karkötőknek, a nyakláncoknak és a medáloknak azonos fémből kell készülniük, hogy egyezzenek. Nemcsak a gyöngyös karkötő díszének, hanem a többi ékszeren megtalálható gyöngynek is körülbelül azonos méretűnek kell lennie. Ritka esetekben, az eltérő méretnek is helye van.

Hogyan kell helyesen viselni a gyöngyös karkötőket? 

Ha kifejezetten gyöngyös karkötőkről beszélünk, akkor célszerű ezeket több rétegben viselni. De figyelj arra, hogy a kialakításuk hasonló legyen, ne különbözzenek túlságosan egymástól, különben megtöri a stílus integritását. Két különböző típus esetén, az egymással aszimmetrikus jellemzők kombinációja javasolt.

Annak, aki kicsit is hisz az ezoterikában, a gyöngyös karkötő nemcsak díszként, hanem egyfajta amulettként is szolgál, mivel, mint minden más kő, a gyöngy is sajátos energiával rendelkezik. Egyesek szerint a gyöngyök segítenek megvédeni a testet a negativitástól, meghosszabbítják az életet és összhangba hozzák a belső békét. Ez még egy jó ok arra, hogy nyárra beszerezz egyet vagy többet is!