Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NŐI KARKÖTŐ

Rendezés:

Rózsakvarc Köves Női Gyöngykarkötő

Cikkszám: BG-003-P
2.400 Ft 1.560 Ft
35%

Női Gyöngykarkötő Barack Holdkővel

Cikkszám: BG-004-O
2.990 Ft 1.943 Ft
35%

Női Gyöngykarkötő Unakit Kővel

Cikkszám: BG-004-OG
2.990 Ft 1.943 Ft
35%

A & ONE Ezüst Színű Aranyozott Fémötvözet Uniszex Karkötő

Cikkszám: XP-191109-SILVER
4.500 Ft 2.925 Ft
35%

A& ONE Elegáns Színes Női Karkötő

Cikkszám: ELQCA-20022
4.690 Ft 1.407 Ft
70%

Jó választás nyárra a gyöngyös karkötő

Nem titok, hogy a csuklón viselt ékszerek sohasem látott népszerűségnek örvendenek. Az egyik legkeresettebb típus pedig a gyöngyös karkötő, amit a boltunkban is megvásárolhatsz.

Sohasem múló trend

Biztosan feltűnt már Neked, hogy manapság sok fashionista csuklóján látható egyszerre több karékszer. Ne gondold, hogy ez csupán múló szeszély, mert egy ilyen kombináció nagyon is divatos! Ugyanakkor a gyöngyös karkötőhöz gyűrűket és fülbevalókat is hozzáadhatsz, de fontos megjegyezni, hogy az ékszerek teljes együttesét igyekezned kell ugyanabban a stílusban fenntartani. A karkötőknek, a nyakláncoknak és a medáloknak azonos fémből kell készülniük, hogy egyezzenek. Nemcsak a gyöngyös karkötő díszének, hanem a többi ékszeren megtalálható gyöngynek is körülbelül azonos méretűnek kell lennie. Ritka esetekben, az eltérő méretnek is helye van.

Hogyan kell helyesen viselni a gyöngyös karkötőket? 

Ha kifejezetten gyöngyös karkötőkről beszélünk, akkor célszerű ezeket több rétegben viselni. De figyelj arra, hogy a kialakításuk hasonló legyen, ne különbözzenek túlságosan egymástól, különben megtöri a stílus integritását. Két különböző típus esetén, az egymással aszimmetrikus jellemzők kombinációja javasolt.

Annak, aki kicsit is hisz az ezoterikában, a gyöngyös karkötő nemcsak díszként, hanem egyfajta amulettként is szolgál, mivel, mint minden más kő, a gyöngy is sajátos energiával rendelkezik. Egyesek szerint a gyöngyök segítenek megvédeni a testet a negativitástól, meghosszabbítják az életet és összhangba hozzák a belső békét. Ez még egy jó ok arra, hogy nyárra beszerezz egyet vagy többet is!