Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lemondás vagy módosítás

A megrendelt, de lemondani vagy módosítani kívánt megrendelésedet a rendelésről kapott visszaigazoló emailt követő 1 órán belül van lehetőséged. Lemondási szándékodat minden esetben jelezd ügyfélszolgálatunk felé, az ugyfelszolgalat@ekszerem.hu e-mail címen vagy munkaidőben (hétfőtől péntekig 09:00-16:00) a +36 1 443 3003-as telefonszámon.

A csomag ingyenes lemondását, csak ebben az esetben tudjuk elfogadni. A futárszolgálatnak már átadott csomag lemondását nem áll módunkban teljesíteni!


Minden át nem vett csomag után díjbekérőt állítunk ki a feladásból keletkező szállítási költségről, melynek összege GLS házhozszállítás és Csomagpont esetében 1600,-FT, FOXPOST csomagautomata esetén 900,-FT.


Amennyiben további kérdésed merül fel a rendelésed lemondásával vagy módosításával, keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!


*Felhívjuk figyelmedet, hogy a megrendelés leadásával egyidejűleg az Ekertv. értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére. Ennek értelmében a webáruház köteles a megrendelt csomagot elküldeni, a megrendelő pedig kifizetni. Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos (indoklás nélküli) elállási joggal, (a csomag kézbesítési napjától számítva) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül. Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő, minden további költség a megrendelőt terheli!