Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ékszerem Blog

A paróka a folytonos megújulás záloga

A paróka a folytonos megújulás záloga

2022. 10. 05. 11:00:00

A paróka segítségével a hajhosszabbítás művelete egyszerűbbé válhat, mint valaha. Egyetlen gyors, precíz mozdulat és már készen is van a derékig érő haj. Persze csak akkor, ha szeretnéd. A paróka mindenesetre a rendelkezésedre áll. Szőke, barna, vörös vagy fekete? Sötét vagy világos árnyalat?

 

A tetováló gép szett Számodra is elérhető

A tetováló gép szett Számodra is elérhető

2022. 08. 17. 11:00:00

tetováló gép szett tökéletes választás kezdőként, az elinduláshoz. Sokan hajlamosak magukat lebeszélni arról, hogy belevágjanak valami újba, esetleg szokatlanba. A tetoválás is idetartozik. „Majd, ha többet tudok”, „majd, ha lesz gyakorlatom”, „majd, ha…, majd, ha…”, ismerősek ezek a mondatok? Elárulunk egy nagy titkot. A legjobb alkalom az itt és a most! Mert mire is vársz tulajdonképpen? Tapasztalatra csak gyakorlással tehetsz szert, amihez ez a készlet a lehető legjobb alapként szolgál.

Miért akkora találmány a szem masszírozó?

Miért akkora találmány a szem masszírozó?

2022. 08. 03. 11:00:00

szem masszírozó használatával nap mint nap kényeztetheted Magad. Reggel öt perc, este pár lopott pillanat, ami csak a Tiéd. Senki nem veheti el ezt tőled! Ráadásul túl a kellemes időtöltésen, még az arcbőröd is megfiatalodhat. Azért ez így jól hangzik igaz?

Ideje leszámolni a paróka körüli ítéletekkel

Ideje leszámolni a paróka körüli ítéletekkel

2022. 07. 27. 12:00:00

A paróka jó hírneve eléggé ingatag lábakon áll. Na nem azért, mert amúgy ne lenne csodálatos találmány. Természetesen az. Viszont óhatatlanul sokan asszociációként vele kapcsolatban a betegségekre gondolnak. Ez pedig vitathatatlanul nem a legjobb árutársítás. Úgyhogy tényleg itt az idő arra, hogy vadonatúj értelmezéssel gazdagodjon a téma.

A Maybelline sokkal több, mint egy márka

A Maybelline sokkal több, mint egy márka

2022. 07. 20. 11:00:00

Miért vagy mitől másabb a Maybelline? Nincs titok vagy rejtély ebben a kérdésben, pusztán tapasztalat szülte válaszok. Azért, mert azzal a fajta hitelességgel, amit a gyártó immár évtizedek óta képvisel, aligha kelhet birokra bárki. Utánozhatatlan szakmai múltja egyúttal a prémium minőség záloga.

A mágneses szemhéjtus mutathatja Neked az irányt

A mágneses szemhéjtus mutathatja Neked az irányt

2022. 07. 13. 12:00:00

mágneses szemhéjtus ugyan hagyományos tusként is használható, de a leginkább specifikus alkalmazási módja, hogyha a mágneses műszempilla felhelyezését könnyíted meg a hathatós közbenjárásával. Így aztán egyetlen pillanatig sem okozhat nehézséget a megvalósítás.

A mágneses műszempilla látványos kiegészítőddé válhat

A mágneses műszempilla látványos kiegészítőddé válhat

2022. 07. 06. 12:00:00

mágneses műszempilla felhelyezése annyira egyszerű, miközben az általa kínált kellem annyira vonzó, hogy tényleg nem érdemes kihagynod ezt a lehetőséget. Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogy de jó volna, akkor elérkezett az idő a cselekvésre. Ha pedig már jó ideje áldozol a szépség szempillákra szabott oltárán, akkor nyilván Neked már nem kell bemutatnunk miért is ildomos erre a variációra voksolnod.

A fülpiercing újra divatba jött?

A fülpiercing újra divatba jött?

2022. 06. 28. 12:00:00

Újra? Valójában a fül piercing soha nem hagyta el a trend reflektorokkal bevilágított színpadát, csupán kicsit hátrébb húzódott, ahol több az árnyék. Na, de nem sokáig pihent meg ebben az állapotában, mert újra a fények középpontjába került. Ami pedig külön érdekesség, hogy abszolút nem kizárólagosan a tinédzserek körében.

Mitől jó egy pedikür készlet?

Mitől jó egy pedikür készlet?

2022. 06. 21. 11:00:00

Az addig rendben van, hogy a pedikür készlet vásárlása nagyon is jó ötlet. Na, de miből derül ki, pláne nem hozzáértőként, hogy az érintett szett minőségi döntés?

A gél lakk szett részét képezi a vonzó körmök ígérete

A gél lakk szett részét képezi a vonzó körmök ígérete

2022. 06. 14. 11:00:00

gél lakk szett beszerzés több szempontból is határozottan jó ötlet. Akkor is, ha hobbiból szeretnéd kezelésbe venni a körmeidet, és akkor is, ha magasabb szintre kívánod emelni a körmözés élményét. A végeredmény, a minőségi alapanyagoknak köszönhetően borítékolhatóan szép - a tartósság jegyében.