Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajpántok

Ha szeretnéd feldobni a frizurádat, de nincs időd arra, hogy bármilyen bonyolultabb műveletnek nekiállj, akkor egy hajpánt remek választás lehet. Nagyon sokféle kivitelben kapható, így tulajdonképpen sohasem lehet megunni. A lényeg, hogy mindig az aktuális hangulatodnak megfelelően válaszd ki a tökéletest.

Rendezés:

A & ONE Fehér Kötött Téli Fejpánt

Cikkszám: AECEH-190501-WHITE
1.690 Ft 676 Ft
60%

Tedd különlegessé a frizurádat hajpánttal!

Ha szeretnéd feldobni a frizurádat, de nincs időd arra, hogy bármilyen bonyolultabb műveletnek nekiállj, akkor egy hajpánt remek választás lehet. Nagyon sokféle kivitelben kapható, így tulajdonképpen sohasem lehet megunni. A lényeg, hogy mindig az aktuális hangulatodnak, évszaknak vagy eseménynek megfelelően válaszd ki a tökéletest. 

Milyen hajpántok közül választhatsz? 

A hajpántokat alapvetően két nagy kategóriára lehet osztani. Az egyik csoportba tartoznak a divatos példányok, amiket fel tudunk húzni a munkahelyünkre vagy bármilyen eseményre, ahová éppen készülünk. A másik kategóriába pedig azok a változatokat soroljuk, amiket kifejezetten az őszi-téli időszakban viselünk a szabadban. Ezeket elsősorban nem azért hordjuk, hogy szebbé tegyük a frizuránkat, hanem azért, hogy megóvjuk a fülünket a hideg levegőtől. Ezzel szemben, a divatos modellekkel kifejezetten az a célunk, hogy tökéletessé tegyük a megjelenésünket. Ehhez ugyanis sok esetben csak egy olyan apró kiegészítőre van szükség, mint amilyen a hajpánt. Ami a kínálatot illeti, nagyon sokféle közül választhatunk, amiknek más a színe, a mintája vagy az anyag csavarása. Manapság nagyon trendinek számítanak a pöttyös, illetve a négyzetmintás fajták, amelyek kicsit a régi korokat idézik fel. Ugyanakkor a virágmintásak, a csíkosak és a feliratosak is nagyon népszerűek. Igazából csak a képzeletünk szabhat határt annak, hogy milyet szeretnénk hordani. Bármi is legyen az elképzelésünk egy kis nézelődést, keresgélést követően megtaláljuk a tökéletest.