Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moonbasa 3D Természetes Hatású Soros Műszempilla -- Extra Dús

Szín
Fekete
1.990 Ft
1.194 Ft (940 Ft + ÁFA)
40%
Menny.:db
Cikkszám: HP-17-MNBS
Elérhetőség: Raktáron

Szempillasor hossza: 34 mm

Szempillák hossza: 10-13 mm

Nem tartalmaz ragasztót!

 

Leírás

Dús hatású, ugyanakkor könnyű műszempilla, ami nem irritálja a szemet és a saját szempillákat. Megfelelő tisztítás mellett 20-25 alkalommal is felhasználható.

Használata:

  • Vágd a műszempillasort a megfelelő méretre, ha az hosszabb, mint a saját pillasorod. Ha szükséges, akkor mindenképpen a külső részéből vágj le, ezáltal szebben fog illeszkedni a szemhéjadra.
  • A műszempilla tövét vékonyan kend be a ragasztóval, hogy ne folyjon be a szálak közé. A két végére különösen figyelj, hogy elég ragasztó kerüljön rá.
  • A felragasztás előtt kb. 30-60 másodpercig hagyd száradni a ragsztót, addig amég ragacsos lesz. Ezáltal könnyebb lesz a felhelyezés.
  • A szem formájára hajtott pillákat a szemzug felől kezdd el felragasztani, a természetes pillák tövéhez.
  • Leszorítva tartsd addig, ameddig nagyjából megszárad (kb. 1 perc), közben a szemed ne hunyd be teljesen, nehogy összeragadjon.
  • Spirálozd (csak alulról) össze a természetes pillákkal.
  • A műszempillák tövéhez vigyél fel fekete szemhéjpúdert, eltüntetve az esetlegesen még látszó ragasztót, a legtökéletesebb eredményért.

Eltávolítása: Külső részénél fogva húzd le a szemről, majd olajos sminklemosóval tisztítsd meg a szemed.

Tisztítása: Egy csipesz segítségével szedd le a fennmaradó ragasztódarabkákat, majd oldószerrel vagy olajos sminklemosóval óvatosan tisztítsd meg az esetlegesen rákerült sminktől.

Több ezer elégedett vásárló