Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HAJDÍSZEK

Rendezés:

Ezek az esküvői hajdíszek lesznek meghatározóak az idén

Az életük egyik legszebb napján a menyasszonyok arról álmodoznak, hogy ellenállhatatlanul gyönyörűen nézzenek ki. Ehhez nemcsak egy pompás ruhát kell vásárolniuk, hanem gondolniuk kell a tökéletes megjelenés más alkotóelemeire is. Ezek között nagyon fontos szerepet játszik a szép frizura és az esküvői hajdíszek megfelelő megválasztása. Vizsgáljuk meg közelebbről, hogy milyen trendek hódítanak most az exkluzív hajékszerek piacán!

Milyen esküvői hajdíszek közül választhatsz, ha idén házasodsz?

A 2021-es divat nagyszámú esküvői hajdíszeket prognosztizál. A jól megválasztott típus tökéletesen kiegészíti a menyasszony ruháját és segít megőrizni a frizurája szépségét az egész ünnepségen. Éppen ezért, nagyon nehéz meghatározni, hogy melyiket érdemes előnyben részesíteni, mivel az arák koszorú, fátyol, kalap és diadém százaiból válogathatnak kedvükre.

A tiarák és a diadémok a díszítőelem funkción kívül, a hajszálak eligazítására is szolgálnak. A menyasszonyi fésűk szintén segítenek megőrizni a frizura eredeti formáját, de gyakran használják ezeket a görög istennős kontyok vagy más dús hajviselet végső akkordjaként. Néha az ilyen esküvői hajdíszek segítségével a fátylat rögzítik a hajhoz.

Ha valami igazán különlegest szeretnél

A fejpántok és a szalagok nem kevésbé népszerűek, mint a hagyományos esküvői hajdíszek. Ezeket azoknak a menyasszonynak ajánlják, aki egy kis extravaganciát akarnak a megjelenésükbe csempészni. A gyöngyös esküvői hajdíszek ezzel szemben ideálisak a klasszikus stílusú ruhákhoz. A gyöngyöket a hajfonatba vagy a vastag szálak köré is lehet tekerni.