Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A & ONE Strasszokkal Díszített Vasmacska Formájú Piercing, Kék Kövekkel

Szín
 
Változat
10 mm
1.690 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: Q01574-BLUE
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: 800 Ft

Teljes hossza: 51,5 mm

Hosszúsága: 22,3 cm

Vastagsága:1,5 mm

Golyók átmérője: 5 és 7,2 mm

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 3 mm) eltérés előfordulhat, illetve az Ön képernyő-beállításainak függvényében a termékek színe némileg eltérhet az itt megjelenítettektől.

A piercingek speciális, higiéniai termékek, így azokat az eredeti csomagolás felbontása után nem áll módunkban visszavenni! Amennyiben nem biztos a választásban, vagy egyéb kérdése van, keresse Vevőszolgálatunkat.

Kezelési és ápolási útmutató letöltése

Leírás

Ezüst színű, vasmacska formájú banán alakú piercing, melyet kék strasszkövek díszítenek.

Igazán különleges és látványos köldök piercing!

Orvosi acél anyaga miatt sav és kopásálló, nem okoz allergiás reakciót.

A piercing belövési/beszúrási helyétől függően különböző akupunktúrás pontokon különböző hatást érhetünk el (mint pl.: migrén piercing, shenmen piercing, zen piercing). A biztos termékválasztás érdekében kérjük konzultáljon a belövést/beszúrást végző szakemberrel, hogy milyen szárhosszúságú és szárvastagságú piercing felel meg leginkább az Ön egyéni igényeinek. Amennyiben nem biztos a választásában, javasoljuk, hogy mérje meg jelenlegi piercingjét (pl.: tolómérővel), illetve a termék kézhezvétele után a csomagolásból való kibontás NÉLKÜL próbálja meg összehasonlítani a jelenleg is hordott darabbal.

Piercing Kisokos

Daith piercing (migrén piercing): Ez a piercing a fül belső részén helyezkedik el, a helix (külső fülcimpa) és a fül között. Néhány ember azt állítja, hogy enyhítheti a migrénes fejfájást, de erről nincs tudományosan megerősített bizonyíték.

Shenmen piercing vagy Faux Rock: Ez egy olyan piercing, amelyet a fül felső részén viselnek. Egyedi megjelenést kölcsönözhet a fülnek.

Orr piercing: Az orr különböző részeire helyezhetnek piercinget, például a septumra (orrközépre), a szárnyakra vagy az orrjáratokba.

Fül piercing: A fülön számos helyen elhelyezhető piercing, például a fülkagylóban, a traguson (a fülkagyló és az arccsont között), vagy az antitraguson (a tragus alatt).

Industrial piercing: Ez egy olyan piercing, amely két vagy több helyen halad át a fül porcán, általában a fülkagyló és a helix között. Általában egy hosszabb szegecs vagy rudacska használatos, hogy összekösse a piercingeket.

Tragus piercing: Ez a piercing a fülkagyló és az arccsont közötti részen található, a külső fülcimpánál.

Nyelv piercing: Ez a piercing a nyelv közepén helyezkedik el. Fontos, hogy a lyukasztást megbízható szakember végezze el, mivel a nyelv területén sok idegvégződés található.

Labret piercing vagy barbell: A labret piercing az alsó ajak középső részén található, míg a barbell egy olyan ékszer, amelynek mindkét végén golyók vagy díszek vannak.

A fül különböző pontjaira helyezett piercingek stílusa és típusa általában az egyéni ízléstől és divattól függ. Emellett az is szerepet játszik, hogy milyen hatást szeretnél elérni vagy kiemelni a füleden, valamint milyen típusú ékszereket szeretsz viselni. Mindezek alapján fontos, hogy alaposan megfontold, milyen piercinget választasz a füledre. Mindig gondoskodj a megfelelő utókezelésről, hogy elkerüld a fertőzéseket vagy a komplikációkat.

Hasonló termékek

A & ONE Kövekkel Díszített Virágos Piercing

1.690 Ft 507 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 507 Ft

A & ONE Ezüst Színű Bagoly Formájú Köldök Piercing

1.790 Ft 537 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 537 Ft

A & ONE Kövekkel Díszített Leveles Piercing

1.590 Ft 477 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 477 Ft

A & ONE Rózsaarany színű fényes gömb alakú köldök piercing

1.390 Ft 417 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 417 Ft

A & ONE Kövekkel Díszített Pók Formájú Piercing

1.290 Ft 387 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 387 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló