Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A & ONE Könnyen És Gyorsan Felhelyezhető, Hullámos Gumis Póthaj, Világosbarna Színben, 45 cm

Hossza
45 cm
Szín
Világos barna
4.990 Ft

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: MW8008-12/24
Elérhetőség: Hamarosan elérhető
Legkedvezőbb szállítási díj: 800 Ft

Hossza: 45 cm

Szélessége: 28 cm

Figyelem:

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 3 cm) eltérés előfordulhat, illetve az Ön képernyő-beállításainak függvényében a termékek színe némileg eltérhet az itt megjelenítettektől.

A póthajak speciális, higiéniai termékek, így azokat az eredeti csomagolás felbontása után nem áll módunkban visszavenni! Amennyiben nem biztos a választásban, vagy egyéb kérdése van, keresse Vevőszolgálatunkat.

Kezelési útmutató letöltése

Leírás

Próbáld ki a póthajak legújabb generációját, a gumis póthajat, ezzel a gyönyörű hullámos, világosbarna színű szintetikus hajjal!

Felhelyezése szakember nélkül is könnyű, gyors, és kényelmes, és semmilyen eszközt nem igényel.

Nem kell hozzá csatt, ragasztó, hőillesztés, így a vékonyszálú, károsodott haj számára is tökéletes megoldás, nem fogja tovább károsítani a hajadat.

Ahogy a kép is mutatja, felhelyezése körülbelül egy percet vesz igénybe, csak tegyük fel a gumis damil segítségére a fejünk képen jelölt pontjára, majd egy fésűvel óvatosan húzzuk ki alóla a hajat, hogy eltakarja a damilt, és már kész is vagyunk!

Ha esetleg nagy lenne, vagy nem feszülne kellőképpen, akkor sincs probléma, le tudunk vágni belőle, és méretre tudjuk igazítani.

Tárolásnál fontos szempont, hogy mindig függőleges pozícióban maradjon, tehát akasszuk fel valahova, ahol nem gubancolódik, ha pedig több időre szeretnénk eltenni, akkor lehetőleg kitisztítva, kifésülve tegyük el egy dobozba!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló