Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

A feltüntetett árak a szállítási és a csomagolási költségeket egyaránt tartalmazzák

 

Személyes átvételi pont

WESTEND

Szállítás GLS

CsomagAutomatába

Szállítás Foxpost

CsomagAutomatába

Szállítás GLS

CsomagPontra

Házhozszállítás GLS

Futárszolgálattal

Előreutalás/Barionos fizetés 500 Ft 850 Ft 850 Ft 1 390 Ft  1 790 Ft
Utánvét esetén Nincs utánvétre lehetőség 1 350 Ft

1 350 Ft

1 890 Ft 2 290 Ft 

Előreutalás/Barionos fizetés

14 990 Ft felett

Ingyenes Ingyenes Ingyenes Ingyenes Ingyenes
Utánvét 14 990 Ft felett Nincs utánvétre lehetőség 500 Ft 500 Ft 500 Ft 500 Ft

Ingyenes szállítás 14 990 Ft-tól*

Utánvét felár: +500 Ft

Fontos: Ingyenes kiszállítást csak az előre átutalt/bankkártyás 14.990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk, az utánvételes rendeléseknél ezt nem áll módunkban teljesíteni.

* Az ingyenes szállítási értékhatárt a rendszer automatikusan a megrendelt termékek kiszámlázott bruttó árának alapján érvényesíti a rendelés leadásakor.

 

Szállítás GLS CsomagAutomatába:

Csomagod átveheted az ország több mint 800 pontján, éjjel-nappal, akár hétvégén is!

25.000 Ft felett előreutalás esetén ingyenesen !

FONTOS!!! Ha utánvétes fizetési módot választasz akkor kérünk vedd figyelembe, hogy az automatáknál CSAK BANKKÁRTYÁVAL tudsz fizetni. 

A GLS e-mailben értesít miután csomagodat megkapták tőlünk. A csomagot a GLSCsomagAutomatába érkezésről szóló SMS értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül átveheted az SMS-ben kapott kód Csomagautomatánál való megadásával.
Az utánvét fizetési lehetőség minden csomagautomatában megoldott, de kizárólag bankkártyával tudsz fizetni.

 

Szállítás FOXPOST Csomagautomatákba

A Foxpost Csomagautomatákban átveheted a csomagodat az ország 400 pontján éjjel-nappal, sőt akár hétvégén is!

A Foxpost Csomagautomata szállítás esetén a szállítási idő 2-4 munkanap! Megértését megköszönjük! Csomagja állapotáról a Foxpost ügyfélszolgálatán tud érdeklődni: 06-1-999-0-369.

14.990 Ft összérték feletti vásárlás és előreutalás esetén INGYEN! heart

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

FONTOS!!! Ha utánvétes fizetési módot választasz akkor kérünk vedd figyelembe, hogy az automatáknál CSAK BANKKÁRTYÁVAL tudsz fizetni. 

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak)

 

Szállítás GLS futárszolgálattal házhoz szállítással, szállítási idő 1-3 munkanap :


GLS munkanapokon 8-17 óráig szállítja ki a csomagokat.

14.990 Ft felett előre utalás esetén ingyenes heart!

A futárszolgálat SMS-ben és e-mailben értesít  a csomagszállításról megrendelést követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhatsz. Például választhatsz egy új kiszállítási dátumot, megadhatsz egy másik címet, vagy átirányíthatod a csomagot egy GLS CsomagPontba.

Aktiváltuk neked ingyenesen a rugalmas kézbesítés szolgáltatást az alábbiak szerint kérheted a csomagod kiszállítását, melyről egy adott linken e-mailben rendelkezhetsz:

-Kézbesítés egy másik napon
-Kézbesítés egy új címre
-Kézbesítés munkaidőn túl 17.00 és 20.00 óra között (csak GLS depóvárosokban érvényes)
-Személyes átvétel GLS CsomagPontban
-Személyes átvétel GLS Automatából
-Személyes átvétel GLS depóban

 

Szállítás GLS csomagpontra:

GLS csomagponton átveheted a csomagodat az ország 650 pontján.

14.990 Ft felett előre utalás esetén ingyenes  heart

A GLS e-mailben értesít a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül átveheted érvényes személyi okmány bemutatásával.
Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethetsz számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.
A GLS CsomagPont keresőben megtalálod az adott üzletek elérhetőségét, nyitvatartási idejét és pontos címét.
Aktiváltuk neked a Rugalmas Kézbesítés szolgáltatást, így az eredetileg házhoz rendelt csomagot is átirányíthatod egy GLS CsomagPontba.

 

Személyes átvétel X. kerületi irodánkban:

Személyes átvételre KEDDtől-PÉNTEKig 11:00-16:00 között irodánkban van lehetőség.

1101 Budapest, Kőbányai út 47/B (Google Térkép elérhetőség ITTA Kőbányai út és a Szállás utca sarkán, a kék kerítéses telephelyen belül irodánk a fehér épület 2. emeletén található. (lift nincs)

A rendelése elkészültéről e-mailben kap értesítést, ezután 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye rendelését irodánkban. Előfordulhat, hogy levelünk a Spam, Promóció, Levélszemét mappába érkezik, ezért kérjük ellenőrizze azokat is. A rendelések feldolgozása során automatikusan kiküldésre kerül a számla is mely FIZETÉSI TELJESÍTÉST NEM IGÉNYEL!

Irodánkban további termékek megtekintésére és termék cserére lehetőség NINCS.
A csomagot ki tudja nyitni (KIVÉVE A HIGIÉNIAI TERMÉKEK MINT PL.: PARÓKA,PIERCING) és ha nem felel meg elvárásainak a termék, azonnal el tud állni a vásárlástól. Helyben átvételkor NEM tud fizetni, pénzmozgás nem történik. FONTOS, nem át vett rendelések összegét 14 napon belül térítjük vissza.

 

Személyes átvétel (szállítás Átvevő pontra) Westend: 

WESTEND (Budapest, Váci út 1-3, 1062) - Aluljárószint Krúdy Gyula tér 7. (westend térképen: alujáró 147)
Bolt neve: ÉKSZEREM

Nyitvatartási időben, hétfőtől vasárnapig 10:00-19:00-ig.

14.990 Ft felett előre utalás esetén ingyenes  heart! Külön e-mail-t küldünk, amikor a Westendben lévő átvevőpontra beérkezett a csomag és átvehető a fenti boltban.

A személyes átvételi ponton kizárólag már kifizetett rendelések vehetők át. (Banki előreutalás, vagy Barionos fizetési lehetőség választása esetén)

Az átvételi ponton rendelés módosításra nincs lehetőség. Rendelésével kapcsolatban kérjük lépjen kapcsolatba Vevőszolgálatunkkal. 

 

Egyéb kérdésekkel forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

+36/1-443-3003

ugyfelszolgalat@ekszerem.hu
 

 

ÁT NEM VETT CSOMAGOK

A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot mielőbb szíveskedjen jelezni a webáruházunk felé az ugyfelszolgalat@ekszerem.hu e-mail címre vagy a +361/4433-003-as telefonszámra. A csomag ingyenes lemondását, akkor tudjuk teljesíteni, ha a lemondási szándékáról még a feladás előtt tájékoztat minket! Mivel rövid szállítási határidővel dolgozunk, a csomagok a rendelés napján vagy legkésőbb az azt követő munkanapon kerülnek feladásra! A futárszolgálatnak már átadott csomag lemondását nem áll módunkban teljesíteni! 

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadásával egyidejűleg a jogszabály értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére! Ennek értelmében a webáruház köteles a megrendelt csomagot elküldeni, a megrendelő pedig kifizetni! Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos (indoklás nélküli) elállási joggal,( a csomag kézbesítési napjától számítva ) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül, hiszen ez alól a webáruház sem mentesül semmilyen körülmények között sem!  

Minden feladott csomag után a
Futárcég szállítási és visszakézbesítési költséget számít fel nekünk, amit minden esetben, a vállalkozásunknak ki kell fizetni! Ezért minden át nem vett, csomag után, a megrendelőnek díjbekérő számlát állítunk ki 1600.-Ft szállítási és csomagolási költségről! Erre azért van szükség, mert az át nem vett csomagokkal vállalkozásunknak meg nem térített költsége keletkezik, amely áll egyrészt szállítási és visszakézbesítési díjból, az elhasznált csomagoló anyag költségéből, és a munkadíjból, amivel a csomagot összeállítjuk és szétszedjük! Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő minden további költség a megrendelőt terheli! 

Elkötelezettek vagyunk a tisztességes kereskedelmi magatartás gyakorlása mellett, így minden felmerülő kérdéssel 
forduljon hozzánk bizalommal, készségesen fogunk segíteni Önnek! 
TEL: 
+361/4433-003
E-MAIL:
ugyfelszolgalat@ekszerem.hu

Célunk, hogy kölcsönösen elégedett üzletet kössünk Önnel!:-)