Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SWAROVSKI® kristály

A SWAROVSKI® kristályok a luxus és a kifinomult csillogás tökéletes kombinációja. A kivételesen tiszta ragyogásuk és az egyedi formatervezésük lenyűgöző megjelenést biztosít. Minőségüknek és eleganciájuknak köszönhetően ideális választás különleges alkalmakra és ajándéknak is.

Rendezés:

Swarovski ékszer szett tulajdonságai

Daniel Swarovski 1892-ben feltalált és szabadalmaztatott egy forradalmian új, villanyáramot használó vágógépet, ami lehetővé tette a kristályok pontosabb vágását. Két nagyobb gyári tevékenysége: - laza elemeket állít elő és értékesít az iparágnak, - precíziós vágású kristályokat hoz létre ékszerek és lakberendezés számára. Ausztriában gyártott kristályok. A Swarovski ékszer szett, illetve a Swarovski kristály tökéletes ajándék bármilyen alkalomra. A gyönyörű, kiváló minőségű ólomkristályok előállítására kvarcot, homokot és ásványi anyagokat használnak fel. Ez a speciális gyártási folyamat biztosítja a lehető legmagasabb pontosságot, ami briliáns kristályokat eredményez. Swarovski kristályokat minden alakban használnak az ékszerek készítésére.

Szezonális gyűjtemények kerülnek bevezetésre minden évben és előszeretettel kombinálnak kristályokat drágakövekkel és féldrágakövekkel, arany vagy ezüst társaságában. A Swarovski ékszer szett gondolt a férfiakra és nőkre egyaránt, idesorolva a nyakláncokat, karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat és karórákat. A kristályok gyártója igen bő választékot felsorakoztat, amiből a vásárlók választhatnak, hogy nyakláncot, karkötőt, mobiltelefont vagy táskát készítsenek. Természetesen teljes Swarovski ékszer szettet is lehet rendelni.  Amennyiben szeretnél egy Swarovski ékszer szettet, a Swarovski Elements felirattal ellátott ékszerek közül válassz! Ez a címke igazolja, hogy a darab eredeti kristályból készült. Saját részre és ajándéknak is tökéletesen megfelel.