Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Műszempillák

A műszempillák a legegyszerűbb módja, hogy azonnal kiemeld szemeid ragyogását. Fejezd ki egyedi stílusodat és személyiségedet! Akár természetes, akár pedig extravagáns megjelenésre vágysz, műszempilláinkkal könnyedén elérheted a kívánt hatást. Válogass a különböző stílusok és szettek közül, használd fel őket akár több alkalommal is!

Rendezés:

Mágneses műszempilla az extra dús hatásért

Melyik nő ne vágyna dús és hosszú szempillákra? Szerencsére ehhez nem kell hosszadalmas procedúra a műszempillásnál, aki precízen, ám sok ideig teszi fel a plusz szempilla szálakat. A felhelyezett szálak idővel kihullanak, amiket aztán pótolni kell. Ez esetben vissza kell menni a szakemberhez, aki korrigálja a szempillát, vagy teljes egészében lecseréli, és egy újat tesz fel. Ez mind idő és persze pénz. Sokkal kényelmesebb megoldást nyújt a mágneses műszempilla, aminek kétségkívül az a legnagyobb előnye, hogy néhány egyszerű mozdulattal felhelyezhető anélkül, hogy bárkinek a segítségére lenne szükséged. A szempillát a saját pillád méretére tudod vágni, amennyiben azok hosszabbak, mint az eredeti. A tökéletes hatás elérése érdekében felhelyezés előtt érdemes szemhéjtussal kiemelni a szemed vonalát, hogy aztán a mágneses műszempilla tényleg nagyon erőteljes látványt nyújtson.

Ezek után már csak a szemhéjadra kell illesztened a pillákat és máris készen fogsz állni a csábító pillantásokra. Ha pedig már nincs szükséged rá, akkor ugyanolyan egyszerűen, mint ahogy feltetted, a külső részénél fogva le tudod húzni a szemhéjadról. Ha esetleg használat közben rákerült egy kis alapozó vagy piszok, azt olajos vagy vizes bázisú sminklemosóval könnyedén el tudod távolítani róla. Amennyiben azt szeretnéd, hogy a mágneses műszempilla felhelyezése, levétele valóban profi módon történjen, akkor ajánljuk hozzá a kiegészítőket is. A kínálatunkban a szilikon pillasor tartó, a szempilla alátét és a műszempilla csipesz is rendelkezésre áll.