Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FÜLTÁGÍTÓ

Rendezés:

Fültágító szett a kevésbé bevállalósaknak is

A fültágító szett kifejezés hallatán az emberek általában kétféleképpen reagálnak. Vannak, akik a vagány oldalukat megcsillogtatva vállalják a szett okozta kínokat, ezáltal is áldozva a szépség oltárán, de olyan személyek is akadnak szép számban, akik csak a partvonalról figyelik irigykedve a merészebb társaikat.

Fültágító szett kompromisszumok nélkül

Szívesen hódolnál a szóban forgó trendnek, viszont ódzkodsz a fültágítás fájdalmas, visszafordíthatatlan folyamatától? Nos, ha e kérdésre igennel válaszoltál, a lehető legjobb helyen jársz, a népszerű Ékszerem webshop álfültágítóival ugyanis garantáltan megtalálod a számításaidat!

Kockázatok nélküli tündöklés a fültágító szett segítségével

Biztosan hallottál már róla, hogy a fültágítás nemcsak hosszadalmas, de kellemetlen, sőt, fájdalmas folyamat is egyben. Érthető, ha esetleg nem szeretnéd belevágni a fejszédet ebbe a kétségtelenül macerás feladatba. Az álfültágítókkal viszont ugyanazt a hatást érheted el, mintha eredeti kiegészítőt alkalmaznál.

Rózsafából készült modellek a naturalista stílus szerelmeseinek

Persze azok sem fognak csalódni a felhozatalunkban, akik nem csupán a vagány látványra, de az igazi fültágító által közvetített hamisítatlan élményre vágynak. Az eredeti rózsafából készített fültágító szett például nemcsak a célnak felel meg maximálisan, de az esztétikai érték terén is hozza a kötelezőt. A stílusában naturalista jegyeket képviselő készlet 8 különféle méretekkel operáló egységből áll, és igazán egyedivé teszi a megjelenésedet.