Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karórák

A finoman megmunkált, nem egyszer csiszolt számlapokhoz fém vagy bőrszíjak tartoznak a leggyakrabban. Kétségtelen, hogy ezek a kombinációk első ránézésre is roppantul vonzóak. A fém szíjtól sokan tartózkodnak, mert attól félnek, hogy a viselésük bár szép, de kényelmetlen. Ám ez egy irreális aggodalom, hiszen a szíjak, anyagtól függetlenül úgy lettek kifejlesztve, hogy rásimuljanak a csuklókra, maximális komfortérzetet borítékolva ezzel. Az, hogy kinek, melyik variáció passzol a stílusához, abszolút egyénfüggő.

Rendezés:

A digitális karóra csuklóra szabottan hűséges társ

 

A digitális karóra a megjelenésével nagymértékben hozzájárulhat vonzó kisugárzásodhoz. A mindennapokban épp úgy nem érdemes nélküle élned, mint nívós alkalmak idején. Egyszerűen azért, mert a digitális karóra pozitívumai jócskán túlmutatnak az általa nyújtott praktikumon. Kétségtelen tény, hogy hatékony időkijelzésben, de mára már ennyi nem elegendő a teljességhez. Az esztétikusság is elengedhetetlen, amely téren szintén sokszínűség vár. Szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt. A szíjak anyagát, árnyalatát könnyedén a stílusodra szabhatod, akárcsak a kijelző kinézetét. Egyetlen részletben sem kell kényelmetlen kompromisszumokhoz alkalmazkodnod. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. A digitális kijelzés a leolvasást pofonegyszerűvé varázsolja, ugyanakkor a háttérvilágítás és a szerkezet kivitele felteszik az i-re a pontot. A sportos modellek állnak közel a szívedhez?

Vagy az elegancia vonz a mindennapokon és azokon túl? A palettában könnyedén rátalálhatsz arra a stílusvilágra és dizájnra, ami teljes egészében Hozzád passzol. Az öltözködésedhez, a hajviseletedhez, a személyiségedhez. Természetesen speciálisan az élethelyzethez is formálhatod döntésedet, így aztán az alkalmi eseményeket külön óraremekkel ünnepelheted meg. A digitális karóra divatja halhatatlan. Bár az időmutatás dimenzióját jócskán befolyásolják az okoskütyük, amik folyamatosan kézközelben vannak, ám ettől még az órahordás fénye nem fakul. Sőt, a dekoratív, esztétikus kollekcióknak hála, az időkijelzők joggal sorolhatóak a divatékszerek kategóriájába, hiszen jóval többet kínálnak a pontos idő mutatásánál.