Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
 

Moonbasa Tiger eye gél lakk 5ml #848 Hidegszürke

1.750 Ft
Cikkszám: 070848-Moonbasa-tigrisszem-gellakk-5ml
Szin:                                                                                  Hidegszürke

Leírás

A Tigereye géllakk egységesen sárgás-arany csillogása, mágnesként fogja vonzani mások tekintetét, és különleges hatást kölcsönöz géllakkos körömdíszítésednek.

Használata

  1. Előkészítjük a körömlemezt: feltoljuk a bőrt, Buffer használatával bolyhosítunk, majd Portalanító Kefével eltávolítjuk a keletkezett port.
  2. A tisztító, vízelvonó és zsírtalanító hatású NailPrep előkészítő folyadékkal vékonyan bevonjuk a körömlemezt, majd hagyjuk levegőn megszáradni.
  3. Ezután a tapadás érdekében Leoldható Bondert viszünk fel a körömre, amely UV lámpa alatt 3-6 perc, LED lámpa alatt pedig 60 másodperc alatt köt meg.
  4. A köttetés után felvisszük az első réteg Tigereye géllakkot. Ügyeljünk arra, hogy egyenletesen és vékonyan vigyük fel a színt. Amennyiben a géllakk bőrrel érintkezik, narancsfapálca segítségével távolítjuk el a felesleget. A géllakk UV lámpa fénye alatt 3-7 perc, LED lámpa alatt 60 másodperc alatt köt meg.
  5. A második réteg Tigereye géllakk felkenése után a Szupererős Tigereye mágnessel elkészítjük a kívánt fényjátékot. Ehhez a mágnest a köröm fölé tartjuk 2-3 mm magasságban és olyan szögben (párhuzamosan, átlósan, stb.), amilyenben a fényjátékot szeretnénk látni a körmön. Ezt a pozíciót 5 másodpercig tartjuk, majd megköttetjük a lakkot, a már ismert módon.
  6. Végezetül, a tartósság érdekében Leoldható Fixálásmentes Fényzselével borítjuk a körmöt.

Hasznos tippek és trükkök

Amennyiben beleér a mágnes a géllakkba, papírtörlő segítségével eltávolítjuk a mágnesre kenődött géllakkot, a körömlemezen pedig az ecsettel áthúzzuk a még nem megkötött réteget. Az áthúzást akkor is alkalmazhatjuk, ha nem vagyunk elégedettek a fényjáték formájával, köttetés előtt.

A Tigereye géllakk napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva tárolandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló