Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moonbasa Tiger eye covering gél lakk 5ml #852 Ezüst

Szín
Ezüst színű
Méret:
5ml
1.850 Ft
Cikkszám: 070852-Moonbasa-tigrisszem-gellakk-5ml
Elérhetőség: Hamarosan elérhető
Legkedvezőbb szállítási díj: 850 Ft
Szin:                                                                                  Ezüst

Leírás

ATiger eye covering géllakk az alapszínnel megegyező, világosabb árnyalatú fényjátékot ad. A hagyományos géllakkokhoz képest némiképp sűrűbb, ezért minden használat előtt alaposan fel kell rázni az üveg tartalmát, hogy a leülepedett csillámok és szikrák összekeveredjenek.
 


Használata

  1. Előkészítjük a körömlemezt: feltoljuk a bőrt, Buffer használatával bolyhosítunk, majd Portalanító Kefével eltávolítjuk a keletkezett port.
  2. A tisztító, vízelvonó és zsírtalanító hatású Nail Prep előkészítő folyadékkal vékonyan bevonjuk a körömlemezt, majd hagyjuk levegőn megszáradni.
  3. Ezután a tapadás érdekében Leoldható Bondert viszünk fel a körömre, amely UV lámpa alatt 3-6 perc, LED lámpa alatt pedig 60 másodperc alatt köt meg.
  4. A köttetés után felvisszük az általunk választott alapszín réteget. Ügyeljünk arra, hogy egyenletesen és vékonyan vigyük fel a színt. Amennyiben a géllakk bőrrel érintkezik, narancsfapálca segítségével távolítjuk el a felesleget. A géllakk UV lámpa vagy, LED lámpa alatt köt meg.
  5. Ezt követően a választott Tiger eye covering géllakkot visszük fel a körömre egy rétegben, az előző eljárással és köttetési idővel.
  6. A második réteg Tiger eye covering géllakk felkenése után a Szupererős Tiger eye mágnessel elkészítjük a kívánt fényjátékot. Ehhez a mágnest a köröm fölé tartjuk 2-3 mm magasságban és olyan szögben (párhuzamosan, átlósan, stb.), amilyenben a fényjátékot szeretnénk látni a körmön. Ezt a pozíciót 5 másodpercig tartjuk, majd megköttetjük a lakkot, a már ismert módon.
  7. Végezetül, a tartósság érdekében Leoldható Fixálásmentes Fényzselével borítjuk a körmöt.

Hasznos tippek és trükkök

Amennyiben beleér a mágnes a géllakkba, papírtörlő segítségével eltávolítjuk a mágnesre kenődött géllakkot, a körömlemezen pedig az ecsettel áthúzzuk a még nem megkötött réteget. Az áthúzást akkor is alkalmazhatjuk, ha nem vagyunk elégedettek a fényjáték formájával, köttetés előtt.

A Tiger eyecovering géllakk napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló