Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moonbasa Csillámos Organzalila 3step Géllakk

Szín
Világos lila
Méret:
4ml
950 Ft (748 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 110159-Moonbasa-purple
Elérhetőség: Raktáron

Szín: organzalila, fekete csillámokkal

Űrtartalom: 4 ml

Leírás

Moonbasanails 3step géllakk segítségével tartós körömdíszítést készíthetsz magadnak, és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.


A Moonbasa 3step géllakk UV fényre köt meg, ezért a használatához mindenképp szükséges egy UV lámpa.

Használata:

  1. Előkészítjük a körömlemezt: feltoljuk a bőrt, Buffer használatával bolyhosítunk, majd Portalanító Kefével eltávolítjuk a keletkezett port.
  2. A tisztító, vízelvonó és zsírtalanító hatású NailPrep előkészítő folyadékkal vékonyan bevonjuk a körömlemezt, majd hagyjuk levegőn megszáradni.
  3. Ezután a tapadás érdekében Leoldható Bondert viszünk fel a körömre, amely UV lámpa alatt 3-6 perc, LED lámpa alatt pedig 60 másodperc alatt köt meg.
  4. A köttetés után felvisszük az első réteg 3step géllakkot. Ügyeljünk arra, hogy egyenletesen és vékonyan vigyük fel a színt, mert ha vastag a réteg a lakk elfolyhat, felhólyagosodhat. Amennyiben a géllakk bőrrel érintkezik, narancsfapálca segítségével távolítjuk el a felesleget. A géllakk UV lámpa fénye alatt 3-7 perc, LED lámpa alatt 60 másodperc alatt köt meg.
  5. A második réteg 3step géllakkot is az előző módon visszük fel és köttetjük meg. Halványabb színű géllakk esetén felkenhetünk egy szintén vékony, harmadik réteget is.
  6. Végezetül, a tartósság érdekében Leoldható Fixálásmentes Fényzselével borítjuk a körmöt.


Az így elkészült 3step géllakk 2-3 hétig is tartós marad. Az eltávolítást Géllakk Leoldó Folyadék segítségével végezhetjük el.

A 3step géllakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva!

Több ezer elégedett vásárló