Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Moonbasa 3Step Fekete Gél Lakk És Zselé Szett -- SUN Mini UV Lámpával

9.890 Ft
Cikkszám: 008-gellakk-szett

A szett tartalma:

  • SUN mini UV/LED lámpa
  • 1 db 3Step géllakk fekete színben (4 ml)
  • 1 db Nail Prep előkészítő folyadék
  • 1 db átlátszó építő zselé
  • 1 db zselé fixáló folyadék
  • 1 db szögletes díszítő ecset
  • 1 db hajó alakú 80/100 reszelő

Leírás

Moonbasa 3Step Gél Lakk Szett SUN mini Uv lámpával

Ebben a gél lakk szettben megtalálod amire szükséged lehet egy zselével megerősített gél lakkozott köröm elkészítéséhez.

A gél lakkok egyre inkább teret hódítanak. Ennek köszönhetően már nem csak a műkörmösök használják ezeket a szuper zseléket, hanem egyre többen maguknak készítik el a körmüket otthon. Ez érthető, hiszen a folyamat hasonlít a sima lakkozáshoz, könnyen megtanulható, ráadásul ez az anyag sokkal hosszabb ideig maradt fent a körmökön. A gél lakk eltávolítása sem bonyolult vagy nehéz művelet.

Egyszóval ideje belevágni, már csak azért is, mert remek kikapcsolódás lehet barátnőiddel vagy akár anyukáddal! Nem utolsó sorban az így megspórolt pénzt elköltheted másra!

A Moonbasa One Step géllakk UV fényre köt meg, ezért a használatához mindenképp szükséges egy UV lámpa, melyet tartalmaz a csomag. Ez a kisebb teljesítményű lámpa tökéletes arra, hogy néha otthon körmözzünk.


A géllakkozás folyamata:

Előkészítjük a körömlemezt: feltoljuk a bőrt, körömreszelő használatával óvatosan bolyhosítunk, majd Portalanító Kefével eltávolítjuk a keletkezett port.
A tisztító, vízelvonó és zsírtalanító hatású NailPrep előkészítő folyadékkal vékonyan bevonjuk a körömlemezt, majd hagyjuk levegőn megszáradni.
Utána felvisszük az első réteg 3Step géllakkot. Ügyeljünk arra, hogy egyenletesen és vékonyan vigyük fel a színt, mert ha vastag a réteg a lakk elfolyhat, felhólyagosodhat. Amennyiben a géllakk bőrrel érintkezik, narancsfapálca segítségével távolítjuk el a felesleget. A géllakk UV lámpa fénye alatt 3-7 perc, LED lámpa alatt 60 másodperc alatt köt meg.
A második réteg géllakkot is az előző módon visszük fel és köttetjük meg. Halványabb színű géllakk esetén felkenhetünk egy szintén vékony, harmadik réteget is.
Végezetül, a tartósság érdekében Leoldható Fixálásmentes Fényzselével borítjuk a körmöt, melyet webshopunkban szintén megtalálsz.

Az így elkészült géllakk 2-3 hétig is tartós marad. Az eltávolítást Géllakk Leoldó Folyadék segítségével végezhetjük el.

A géllakkokat és egyéb anyagokat mindig tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva!

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló