Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Smink és Köröm

Fedezd fel az Ékszerem.hu sminktermékeinek széles kínálatát! Sminkek mellett műszempillák széles tárházából is válogathatsz, legyen az soros vagy tincses, visszafogott, vagy látványosabb, garantáltan találsz kedvedre valót. Ha pedig csak egy új sminkecsetre, lenne szükséged, kínálatunkban az is elérhető számodra. Gyors, 1-3 napos szállítási időnknek köszönhetően akár egy nap alatt kézhez kaphatod az új szerzeményed!

Rendezés:

A & ONE Fehér Kvarc Arc És Test Masszírozó Gua Sha Kő

Cikkszám: AFM-32-W
3.990 Ft 1.490 Ft
63%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 1.490 Ft

A & ONE Holdkő Arc Masszírozó Jade Roller És Gua Sha Szett Dobozban

Cikkszám: AFM-30-W
7.890 Ft 4.200 Ft
47%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 4.200 Ft

O'cheal 2 Az 1-ben Matt Ajakrúzs És Szájfény

Cikkszám: OCHEL-10
2.400 Ft 1.560 Ft
35%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 1.560 Ft

A & ONE Jáde Köves Arc Masszírozó Roller És Gua Sha Szett

Cikkszám: AFM-30-GREEN
7.890 Ft 4.200 Ft
47%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 4.200 Ft

A sminkecset nap mint nap a segítségedre siethet

A sminkecset praktikuma megkérdőjelezhetetlen mindazoknak, akik szinte mindig úgy kezdik a reggelt, hogy színekkel ajándékozzák meg a tükörképüket. Az alapozó, a pirosító ugyan nélküle is felvihető, a kérdés csak az, hogy milyen eredménnyel? A sminkecset legnagyobb haszna, hogy általa profivá varázsolhatod a sminkedet. Sokkalta szebb, egységesebb a látvány, ami a közbenjárásával elérhető, mintha a kezeddel próbálnád meg eloszlatni a felkent anyagokat. A ferde típussal a pirosító gyöngyök is pillanatok alatt parádés módon felvihetőek. Ha pedig kontúrozni szeretnél, akkor a kontúr fajta az, amire szükséged lehet. A nagy, lapos alternatíva az alapozás elengedhetetlen kelléke. Úgy tűnhet, hogy ez így egyszerre túl sok minden, ami akár időt is rabolhat el Tőled. Ám ez csupán a látszat. Valójában ez az a plusz időbefektetés, ami sokszorosan megtérül.

A végeredményről nem is szólva, ami olyan, mintha éppen most keltél volna fel egy profi sminkes székéből. A könnyed, gyors kezelhetőségnek, illetve a prémium kialakításnak köszönhetően a kínálat tagjairól egységesen elmondható, hogy alkalmazásra születtek. Akár nap mint nap. Az ecsetek szálai nem ragadnak, tapadnak össze, ami egy újabb pozitívum, tehát még véletlenül sem kell bosszankodással kezdened a napot. Ráadásul, ha a sminkfelszerelésedet nem szívesen hagynád otthon, akkor nyugodtan elpakolhatod az eszközeidet, lévén kis helyet foglalnak el. A sminkecset valóban jó, hogy ha a kezed ügyében, bevetésre várakozik. Így bármikor, akár még napközben is pillanatok alatt elbűvölő sminkkel ajándékozhatod meg önmagadat.