Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LED-UV LÁMPÁK ÉS KÖRÖM CSISZOLÓ GÉP

Rendelj UV LÁMPÁINK közül és válassz hozzá egy géllakkot INGYEN!

Továbbá minden GÉLLAKK mellé egyet most AJÁNDÉKBA adunk!

Tedd a termékeket a kosaradba és a fizetési oldalon ellenőrizheted az ingyenes termékeket! Házi körmözésre fel, nálunk megvehetsz hozzá mindent!

Rendezés:

Körömcsiszoló használata

A műkörmösök komolyan szakmai tudással rendelkeznek a technikát és a kellékeket illetően. A legnagyobb segítségük a körömcsiszoló, hiszen felére csökkenti a munkát és kevésbé fáradságos. Sok előnye van, amit érdemes kihasználni, de alaposságot, gyakorlást igényel. Ha nincs körömcsiszoló géped vagy nemrég vásároltál, de nem tudod, hogy melyik csiszolófejet mire használd, akkor kapsz néhány ötletet, praktikus tanácsot, leírást a használatához. A csiszológépek esetében meg kell különböztetni a befogószárat és a csiszolófejeket. A befogószárra különböző finomságú, hengeralakú csiszológyűrűket lehet húzni. A gyűrűk hamarabb elkopnak, mint a fejek, azonban olcsóbbak.  Befogószárat a legtöbb esetben a géppel együtt árusítják, de előfordulhat, hogy csiszológyűrűket is adnak hozzá. Háromféle csiszológyűrű van, finom, közepes és durva.

A finom a köröm átcsiszolására használják, ez vékony rétegben szedi le a műkörmöt. A közepes és durva rövidítésre, akár az egész műköröm eltávolítására használják. Érdemes a valódi körömhöz közel lévén váltani finom csiszolófejre, hogy ne sérüljön meg a köröm. A körömcsiszoló anyagát tekintve lehet karbid fémből készült vagy gyémántporral bevont. A karbid fej tartósabb, de a gyémánt finomabb csiszolásra alkalmas. A henger alakú fej a műköröm felületének csiszolására alkalmas. A műköröm teljes eltávolításához is használható ez a fej. A hegyes fej a kézzel vagy a hengeres fejjel nehezebben elérhető helyekre alkalmas. A körömcsiszoló géppel való munka során fontos, hogy finoman bánj a géppel. Kerüld a folyamatos használatát, így óvod a gépet és a körmeidet is!