Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hosszú Vörösesbarna Mikrogyűrűs Póthaj Valódi Emberi Hajból 50 cm #6

Hossza
50 cm
Szín
Vörösesbarna
28.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: JMS-SRH-6
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes

Hossza: 50 cm

Súly: 50 g 

Figyelem:

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 3 cm) eltérés előfordulhat, illetve az Ön képernyő-beállításainak függvényében a termékek színe némileg eltérhet az itt megjelenítettektől.

A póthajak speciális, higiéniai termékek, így azokat az eredeti csomagolás felbontása után nem áll módunkban visszavenni! Amennyiben nem biztos a választásban, vagy egyéb kérdése van, keresse Vevőszolgálatunkat.

Kezelési útmutató letöltése

Leírás

Ez az emberi hajból készült mikrogyűrűs póthaj, 50 cm hosszú verziója különösen ideális azoknak, akik hosszabb és dúsabb hajat szeretnének elérni. Itt van néhány olyan helyzet, amikor a mikrogyűrűs póthaj hasznos lehet:

  1. Hajhosszabbítás: Ha a természetes hajad nem elég hosszú ahhoz, hogy elérd a kívánt hosszt, a mikrogyűrűs póthaj segítségével könnyedén meghosszabbíthatod a hajadat. A 50 cm hosszúság extra hosszt és eleganciát kölcsönözhet a hajadnak.

  2. Hajdúsítás: Ha a hajad ritka vagy vékony, a mikrogyűrűs póthaj segítségével dúsabb és vastagabb hatást érhetsz el. A hajtincsek beillesztése lehetővé teszi, hogy a hajad sokkal teltebb és bujább legyen.

  3. Változatosság: A mikrogyűrűs póthaj lehetőséget ad arra, hogy változatos frizurákat és stílusokat hozz létre. Ha egy különleges alkalomra vagy eseményre készülsz, vagy csak szeretnéd megváltoztatni a megjelenésedet, a 50 cm hosszú póthaj lehetőséget nyújt arra, hogy új és izgalmas hajstílusokat próbálj ki.

Az emberi hajból készült mikrogyűrűs póthaj előnyei közé tartozik az elbűvölő természetes megjelenés és az, hogy könnyen kezelhető és stílusozható, ahogy a saját hajaddal is tennéd. Az emberi haj a legjobb minőséget nyújtja, mert a leginkább hasonlít a természetes hajadhoz. Ez azt jelenti, hogy festheted, formázhatod és gondozhatod, mint a saját hajadat.

Mielőtt mikrogyűrűs póthajat vásárolsz, fontos, hogy egyeztess szakemberrel, aki tapasztalattal rendelkezik a hajhosszabbítás terén. Győződj meg róla, hogy az általad választott hajszín harmonizálni fog a természetes hajaddal, ezáltal elérve a kívánt megjelenést és önbizalmat. A felhelyezéshez mindenképp érdemes szakember segítségét kérni, otthoni körülmények között nem ajánljuk, mert a saját haj károsodhat!

Nézd meg a TikTok videót róla

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló