Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A & ONE Rózsaarany Színű Rozsdamentes Acélból Készült Fehér Köves Orrpiercing

Szín
Változat
8 mm
1.600 Ft
Menny.:db

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Cikkszám: B2016-2145-RG
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: 800 Ft

Méretei:

Vastagsága: 1 mm
Szárhossz: 7 mm
Dísz mérete: 5 mm

A csomag tartalma 1 db piercing!

A termékek mérése manuálisan történik, így kisebb (maximum +/- 3 mm) eltérés előfordulhat, illetve az Ön képernyő-beállításainak függvényében a termékek színe némileg eltérhet az itt megjelenítettektől.

A piercingek speciális, higiéniai termékek, így azokat az eredeti csomagolás felbontása után nem áll módunkban visszavenni! Amennyiben nem biztos a választásban, vagy egyéb kérdése van, keresse Vevőszolgálatunkat.

Kezelési és ápolási útmutató letöltése

Leírás

Behelyezése egyszerű, és tökéletes választás, ha egy látványos, de ugyanakkor mégis letisztult piercinget keresel.

Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően időtálló ékszer, ami sokáig megőrzi színét, és formáját!

Használat előtt mindenképp fertőtlenítsd le!

A piercing belövési/beszúrási helyétől függően különböző akupunktúrás pontokon különböző hatást érhetünk el (mint pl.: migrén piercing, shenmen piercing, zen piercing). A biztos termékválasztás érdekében kérjük konzultáljon a belövést/beszúrást végző szakemberrel, hogy milyen szárhosszúságú és szárvastagságú piercing felel meg leginkább az Ön egyéni igényeinek. Amennyiben nem biztos a választásában, javasoljuk, hogy mérje meg jelenlegi piercingjét (pl.: tolómérővel), illetve a termék kézhezvétele után a csomagolásból való kibontás NÉLKÜL próbálja meg összehasonlítani a jelenleg is hordott darabbal.

Piercing Kisokos

Daith piercing (migrén piercing): Ez a piercing a fül belső részén helyezkedik el, a helix (külső fülcimpa) és a fül között. Néhány ember azt állítja, hogy enyhítheti a migrénes fejfájást, de erről nincs tudományosan megerősített bizonyíték.

Shenmen piercing vagy Faux Rock: Ez egy olyan piercing, amelyet a fül felső részén viselnek. Egyedi megjelenést kölcsönözhet a fülnek.

Orr piercing: Az orr különböző részeire helyezhetnek piercinget, például a septumra (orrközépre), a szárnyakra vagy az orrjáratokba.

Fül piercing: A fülön számos helyen elhelyezhető piercing, például a fülkagylóban, a traguson (a fülkagyló és az arccsont között), vagy az antitraguson (a tragus alatt).

Industrial piercing: Ez egy olyan piercing, amely két vagy több helyen halad át a fül porcán, általában a fülkagyló és a helix között. Általában egy hosszabb szegecs vagy rudacska használatos, hogy összekösse a piercingeket.

Tragus piercing: Ez a piercing a fülkagyló és az arccsont közötti részen található, a külső fülcimpánál.

Nyelv piercing: Ez a piercing a nyelv közepén helyezkedik el. Fontos, hogy a lyukasztást megbízható szakember végezze el, mivel a nyelv területén sok idegvégződés található.

Labret piercing vagy barbell: A labret piercing az alsó ajak középső részén található, míg a barbell egy olyan ékszer, amelynek mindkét végén golyók vagy díszek vannak.

A fül különböző pontjaira helyezett piercingek stílusa és típusa általában az egyéni ízléstől és divattól függ. Emellett az is szerepet játszik, hogy milyen hatást szeretnél elérni vagy kiemelni a füleden, valamint milyen típusú ékszereket szeretsz viselni. Mindezek alapján fontos, hogy alaposan megfontold, milyen piercinget választasz a füledre. Mindig gondoskodj a megfelelő utókezelésről, hogy elkerüld a fertőzéseket vagy a komplikációkat.

Hasonló termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Több ezer elégedett vásárló